Krijg 20% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

✔️ Vandaag besteld, uiterlijk morgen verzonden

✔️ In Nederland gratis verzending vanaf €40. Fietsen uitgezonderd.

✔️ Grote showroom met heel veel modellen op voorraad

Fietsonderhoud

Fietsonderhoud in Veenendaal

Wil je jouw mountainbike, racefiets, gravelbike of sportieve e-bike goed laten onderhouden? Dan ben je ook bij BIKEBEAR ADVENTURE in Veenendaal aan het juiste adres!

De mountainbike goed laten onderhouden

Een mountainbike bestaat uit veel slijtageonderdelen en als de mountainbike veel gebruikt wordt dan is het natuurlijk belangrijk om de mountainbike goed te onderhouden. Een mountainbike is ook vaak onderhevig aan veel extreme weersomstandigheden, zand en belastingen.

Wij helpen graag bij het onderhouden van de mountainbike en willen natuurlijk dat jij er zo fijn en soepel mogelijk op rijdt. Wij kunnen bijvoorbeeld de ketting en tandwielen voor je smeren, de versnellingen afstellen, de trapas smeren en afstellen, de remmen afstellen, remblokken vervangen en de vering afstellen.

De racefiets goed laten onderhouden

Ook de racefiets bestaat uit veel slijtageonderdelen en om altijd zo soepel mogelijk te rijden op de racefiets is het belangrijk om alle onderdelen goed te onderhouden, schoon te maken en te smeren.

Met onze smeermiddelen, gereedschap en apparatuur kunnen wij ervoor zorgen dat jouw racefiets weer rijdt als nieuw. Ook zullen we altijd alle onderdelen goed controleren en als er wat vervangen moet worden laten we het uiteraard eerst weten!

De gravelbike goed laten onderhouden

Gravelbiking is tegenwoordig helemaal in. Op een gravelbike heb je weer te maken met extremere omstandigheden dan op de racefiets. Daarom is het ook zeker voor een gravelbike belangrijk om alle onderdelen altijd goed te onderhouden.

Wij hebben al veel ervaring met gravelbikes en kunnen je altijd helpen bij het onderhoud van jouw gravelbike. Wij zullen ervoor zorgen dat de gravelbike weer helemaal super rijdt voor jouw volgende fietsavontuur.

De e-bike goed laten onderhouden

Ook bij een e-bike is het belangrijk om regelmatig alle onderdelen even te controleren, en waar nodig, goed te onderhouden. Met onze nieuwste uitleesapparatuur voor de elektromotoren van Bosch, Brose en Bafang kunnen wij je ook altijd helpen met de nieuwste updates.

Een afspraak maken voor fietsonderhoud in Veenendaal

Wij helpen iedereen altijd graag bij het onderhoud van de sportieve fiets. Iedereen is van harte welkom in de showroom en wij bespreken graag alle mogelijkheden onder het genot van een lekker bakje koffie of iets fris.

Wil je een afspraak maken om jouw fiets te laten onderhouden of repareren? Neem dan gerust even contact met ons op via 0318-734273, mail even naar info@bikebear.nl, vul het contactformulier in of kom gezellig even langs.

Graag tot ziens in de showroom aan de Galileistraat 20 in Veenendaal!

Onze sportieve berengroet,

Team BIKEBEAR ADVENTURE

Bezoek onze showroom of maak een afspraak

Adres
Galileistraat 20
3902 HR Veenendaal

Openingstijden
Ma t/m vrij: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag gesloten

Contact
0318-734273
info@bikebear.nl

From our Instagram

Goede service

Persoonlijke en deskundige service met een eigen werkplaats voor reparatie en onderhoud.

Garantie

Altijd kwaliteit van hoogwaardige producten en merken met bijbehorende fabrieksgarantie.

Gezelligheid

Een leuke en inspirerende plek met vrolijke mensen die voor je klaarstaan en waar altijd iets te beleven valt.

Centraal gelegen

Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland en goed bereikbaar met een gratis parkeerplaats voor iedereen.