Krijg 20% korting! arrow_drop_up
Meteen naar de content

✔️ Vandaag besteld, uiterlijk morgen verzonden

✔️ In Nederland gratis verzending vanaf €40. Fietsen uitgezonderd.

✔️ Grote showroom met heel veel modellen op voorraad

Het juiste zadel door een SQlab zadelmeting

Het juiste zadel door een SQlab zadelmeting

Vind het juiste zadel door een zadelmeting van SQlab

Heb jij ook wel eens last van jouw zitvlak na het fietsen? Dan is het natuurlijk fijn om dat te voorkomen en zeker te weten dat je met het juiste fietszadel rijdt!

Door middel van de kennis en ervaring van SQlab kunnen wij de beste ergonomische oplossingen bieden, zodat jij geen zadelpijn meer hebt en optimaal kunt genieten van jouw fietsritten!

In onze showroom kunnen wij met een vrijblijvende zadelmeting van SQlab jouw zitbotjes opmeten en samen kijken naar het meest geschikte zadel van SQlab.

Het beste zadel van SQlab voor op de mountainbike

SQlab is expert op het gebied van ergonomische oplossingen voor fietsers, want zij geloven en weten, net als wij, dat iedereen kan genieten op de fiets. Na een goede zadelmeting kunnen wij samen naar de juiste maten en soorten fietszadels van SQlab kijken.

Er zijn verschillende soorten en maten fietszadels van SQlab en na een meting weten wij wat het beste zadel is voor op jouw mountainbike!

Het beste zadel van SQlab voor op de racefiets

Voor op de racefiets heeft SQlab ook verschillende fietszadels ontworpen, zodat iedere rit weer een genot kan zijn. Door naar de verschillende houdingen op de fiets te kijken in combinatie met de afstand van de zitbotjes kunnen wij samen bepalen wat het juiste zadel is voor op jouw racefiets.

Het beste zadel voor op de e-bike of stadsfiets

Om ook zonder zadelpijn op de e-bike of stadsfiets te zitten zijn er verschillende fietszadels ontworpen. Op een stadsfiets of e-bike is het namelijk fijn om zo comfortabel mogelijk te zitten. Door de wensen te bespreken en samen verschillende zadels te bekijken kunnen wij altijd bepalen wat het beste fietszadel is voor jou!

Meer informatie over een zadelmeting of gratis een zadelmeting laten uitvoeren?

Mocht jij ook last hebben van zadelpijn of gewoon eens zeker willen weten wat het beste zadel is voor jou neem dan gerust contact met ons op via 0318-734273, mail even naar info@bikebear.nl of kom gezellig langs in onze showroom.

Iedereen is altijd van harte welkom en wij bespreken graag alle mogelijkheden onder het genot van een lekker bakje koffie of iets fris.

Graag tot ziens aan de Galileistraat 20 in Veenendaal!

Onze sportieve berengroet,

Team BIKEBEAR ADVENTURE

Laat een reactie achter

From our Instagram

Goede service

Persoonlijke en deskundige service met een eigen werkplaats voor reparatie en onderhoud.

Garantie

Altijd kwaliteit van hoogwaardige producten en merken met bijbehorende fabrieksgarantie.

Gezelligheid

Een leuke en inspirerende plek met vrolijke mensen die voor je klaarstaan en waar altijd iets te beleven valt.

Centraal gelegen

Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland en goed bereikbaar met een gratis parkeerplaats voor iedereen.