Onderhoud en reparatie voor sportieve fietsen

Uw mountainbike, racefiets, gravelbike of sportieve e-bike laten repareren of onderhouden? Dat kan ook bij BIKEBEAR ADVENTURE in Veenendaal!

Als u even langskomt met de sportieve fiets dan kijken wij er graag naar. Vervolgens zullen wij laten weten wat de mogelijke kosten zullen zijn om de fiets weer in orde te maken!

Originele onderdelen bij reparatie en onderhoud

Uiteraard zullen wij alle mountainbikes, racefietsen, gravelbikes en sportieve e-bikes alleen met de beste onderdelen, onderhoudsspullen en het gereedschap repareren en onderhouden. Wij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk dat wij onderdelen vervangen met gelijkwaardige of betere afmontage, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

De kennis over alle schakelgroepen, remsystemen, cranksets en veringen van de merken Shimano, SRAM, Campagnolo, RockShox, Suntour FOX is dan ook zeker aanwezig!

Een afspraak maken voor fietsreparatie of fietsonderhoud

Bel even naar 0318-734273 of mail even naar info@bikebear.nl om een afspraak in te plannen.

Wij staan altijd voor u klaar.

Tot snel bij BIKEBEAR ADVENTURE!

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.