Een fietsplan van FiscFree of fietslease van Lease a Bike

Ook via BIKEBEAR is het mogelijk om een fiets van de zaak te gaan rijden door middel van een fietsplan van FiscFree of fietslease van Lease a Bike!

Officieel partner van FiscFree en Lease a Bike

Wanneer wij mogen helpen bij het regelen van een fiets van de zaak maken we gebruik van een fietsplan van FiscFree of fietslease van Lease a Bike. Om dit helemaal perfect te regelen zijn wij officieel partner geworden van FiscFree en Lease a Bike.

Informatie over een fiets van de zaak

Als officiële partner van FiscFree en Lease a Bike kunnen wij iedereen goed adviseren en helpen bij het regelen van een fiets van de zaak. Wij leggen de verschillen tussen een fietsplan en fietslease graag uit en staan klaar voor iedere werkgever en werknemer.

Neem gerust contact op of kom gezellig langs!

Iedereen is van harte welkom in onze showroom en wij helpen graag bij de zoektocht naar de juiste fiets van de zaak. Ook bespreken wij graag alle mogelijkheden onder het genot van een lekkere verse bonenkoffie of iets fris.

Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact op via 0318-734273 of stuur even een mailtje naar info@bikebear.nl.

Graag tot ziens in onze showroom in Veenendaal aan de Galileistraat 20!

Onze sportieve berengroet,

Team BIKEBEAR ADVENTURE

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.