Bestelling en levering

Voor uw bestelling via onze webshop kunt u ervoor kiezen om de bestelling te laten verzenden of om de bestelling te komen afhalen bij ons in de showroom. In principe zorgen wij er dan altijd voor dat de bestelling de volgende dag direct wordt verzonden of dat de bestelling de volgende dag klaarligt in onze showroom.

De verzendkosten zullen wij tijdens het plaatsen van een bestelling altijd duidelijk communiceren. Bij de aanschaf van een fiets via de webshop worden er automatisch kosten voor het rijklaar maken in rekening gebracht. Dit doen wij, omdat wij op die manier de kwaliteit en garantie goed kunnen waarborgen. Bij de aanschaf van een fiets in onze showroom brengen wij de kosten voor het rijklaar maken dan uiteraard ook in rekening.

Voor alle verzendingen maken wij gebruik van de bekende partijen in de bezorgwereld.

Mochten er vragen zijn dan vernemen wij dat natuurlijk graag.

U kunt ons telefonisch bereiken via 0318-734273 of via de mail op info@bikebear.nl. 

Bedankt voor uw bezoek op onze webshop!

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.