Alle producten van het merk MASSI

In Nederland zijn wij exclusief dealer van het Spaanse merk Massi. Momenteel vinden er mooie ontwikkelingen plaats omtrent het merk Massi. In het wereldbekerklassement van de vrouwen staat Loana Lecomte namelijk strak bovenaan na het winnen van drie wereldbekerrondes op rij!

Er zijn mountainbikes van het merk Massi, racefietsen van het merk Massi en gravelbikes van het merk Massi. Wij hebben momenteel een mooie voorraad Massi mountainbikes, Massi racefietsen en Massi gravelbikes. Ook hebben wij Massi helmen, Massi fietskleding en Massi fietsbrillen. Om iets van het merk Massi te kopen in Nederland is iedereen bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Veenendaal in het midden van het land en vertegenwoordigen met trots het merk Massi in Nederland.

Massi heeft twee officiële UCI teams en staat in het algemene teamklassement bij het mountainbiken ook bovenaan. Massi is een heel interessant merk en leuk om in de gaten te houden op social media. Om meer te weten te komen over het merk Massi is iedereen van harte welkom bij ons in de showroom. Als officiële dealer van het merk Massi in Nederland laten wij graag alles zien!

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.