Alle producten van het merk AUTOHOME

Het Italiaanse merk Autohome wordt door ervaren daktent kampeerders gezien als de Rolls-Royce onder de daktenten. Inmiddels zijn er veel verschillende merken daktenten, maar wij zijn gefocust op daktenten van het Italiaanse merk Autohome. Momenteel zijn wij 1 van de 2 officiële dealers van het merk Autohome in Nederland. In onze showroom in het midden van Nederland hebben wij verschillende modellen daktenten bevestigd op Land Rover Defenders, een Jeep Wrangler en een trailer. Zo kan iedereen goed zien hoe de verschillende modellen daktenten eruitzien en wat mooie combinaties zijn.

Tegenwoordig gaan steeds meer avonturiers op vakantie met een daktent. Een daktent biedt veel flexibiliteit en zorgt voor hele mooie avonturen. Wij hebben al veel mooie verhalen mogen horen over mooie reizen die gemaakt zijn met een daktent.

AUTOHOME

Toon minder

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.